VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI VIZITAT STANDUL BUZZ IMPEX IN CADRUL EXPO COSMOWORLD 2018

Dorim să  mulţumim tuturor celor care şi-au făcut timp să ne viziteze standul în cadrul expo COSMOWORLD 2018 care sa  ţinut la Bucuresti la Crystal Palace Ballrooms .

Am fost impresionaţi de interesul arătat faţă de produsele si echipamentele  noastre, în mod deosebit fata de aparatul multifunctional pentru tratamente faciale si corporale  COAX MED marca BIOTECITALIA, precum si de noua gama de produse cosmetice  pe baza de aur cosmetic  ORO PURO INSTANT LIFT - JEAN LA ROCHES -ITALIA   lansata  la această expoziţie.

Ne-a făcut o deosebită plăcere să discutăm, să vă răspundem la întrebări și mai ales să vă împărtășim din cunoştinţele noastre în legătură cu produsele si echipamentele  pe care vi le putem oferi.

Sperăm să continuăm  dialogul cu dumneavoastra și în cadrul  sediului si salonului  nostru  unde veti putea    să vedeți si sa testati  întreaga gamă de produse si echipamente  pe care le comercializăm.

Dacă cumva nu ați avut posibilitatea să ne vizitați la COSMOWORLD  2018, vă așteptăm cu mare drag la sediul  si salonul nostru din Calea Vitan , nr 104 - Bl V42 , ap 30- 34 -sector 3 Bucuresti.


Va multumim!

Echipa Buzz Impex